Nieuws

De nieuwe Score Polo is er

16/09/2021

De Score Polo stimuleert een actieve zithouding bij dynamisch en afwisselend werk. Doordat je er gemakkelijk op kunt bewegen, verbeteren zowel je ademhaling als doorbloeding, wat je energie geeft om je langer te kunnen concentreren.

De voordelen van houten lamellen

8/09/2021

Je kan er niet om heen, hout is een natuurlijk materiaal en straalt dan ook onmiddellijk warmte uit. Bijgevolg geeft het je interieur die extra touch van huiselijkheid mee.

CREW T van Palmberg

15/06/2021

De CREW T is een hoogwaardig alternatief voor de herinrichting van ruimtes en zorgt tegelijkertijd voor een passende aantrekkelijke visualisatie.

De ultieme combinatie tussen zonwering en rolluik

6/04/2021

VELUX verduisterende buitenste zonneschermen voorkomen dat de zonnestralen uw raam bereiken. Zo houden ze uw huis koel op warme, zonnige dagen. Het sterke en duurzame doek verduistert optimaal voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje.

Diaz maakt van uw huis een slim huis

4/03/2021

Bij de bediening van binnenzonwering en raamdecoratie denken we spontaan aan een koord of een ketting. Het kan echter anders en comfortabeler, namelijk met een elektrische bediening, draadloze zender of met de smartphone.

Dynamisch werken voor meer rendement

14/02/2021

Door tijdens je werk meer bezig te zijn met je houding behaal je een hoop winst. Een kantoorinrichting met dynamische werkplekken motiveert medewerkers om meer en vaker te gaan staan, anders te zitten en te bewegen. Dynamisch werken kan je bijvoorbeeld met een zit/sta bureau, een zadelkruk of een deskbike.