Bezoekersstoelen

Naast uw medewerkers verdienen ook uw bezoekers een goede stoel. Een stoel waarop het comfortabel vergaderen is én waarop ze in stijl kunnen wachten. Het oog wil namelijk ook wat, net als de rug en het zitvlak van uw gasten …

Ruime keuze aan bezoekersstoelen

Smaken verschillen en dus biedt Git’Sit een uitgebreid gamma aan stoelen voor uw vergaderzalen en wachtruimtes. De materialen, kleuren en afmetingen lopen uiteen, maar dat neemt niet weg dat we voor al onze wachtstoelen uitgaan van dezelfde kwaliteiten: duurzaamheid, design en zitcomfort. Zo dragen de stoelen van Git’Sit bij aan de uitstraling van uw bedrijf.

De eerste indruk …

… is de belangrijkste. Is uw bezoeker iets te vroeg op de afspraak? Zorg er dan voor dat hij terechtkan aan een stijlvolle receptiebalie en even kan wachten op een mooie en aangenaam zittende stoel. Onze stoelen combineren stevigheid met zitcomfort en een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Op zoek naar bezoekersstoelen?

Op zoek naar stoelen voor uw vergaderruimte of wachtzaal? Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht