Kantoormeubilair

Functioneel, ergonomisch, duurzaam en design. Het zijn dé eigenschappen waaraan kantoormeubelen moeten voldoen. Daarom gaat Git’Sit steevast op zoek naar kantoor- en projectmeubilair dat uitstekend scoort op al deze domeinen.

Kantoorinrichting van A tot Z

Onze specialiteit is de inrichting van volledige ruimtes. Van landschapskantoren over vergaderruimtes tot leslokalen en wachtzalen. Daarbij zoeken we niet alleen naar ergonomische stoelen, handige ladeblokken en functionele bureaus, we werken de ruimte ook af met whiteboards, kantoorkasten, opbergsystemen, lockers en klaptafels. Zelfs kapstokken en vuilnisbakken behoren tot ons gamma.

Focus op ergonomie

Gemiddeld brengen we een derde van de dag op het werk door. Veelal zitten we dan nog eens uren aan een bureau. Een goede stoel en een verstelbaar zit/sta-bureau zijn dus essentieel voor een juiste werkhouding. Bij Git’Sit zoeken we naar aangepast ergonomisch projectmeubilair en vermijden zo lichamelijke problemen op lange termijn. Ook onze akoestische oplossingen dragen bij tot een optimale ergonomie.

Op zoek naar ergonomisch kantoormeubilair?

Op zoek naar ergonomisch kantoormeubilair? Volledige ruimte laten inrichten? Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht