Kasten en ladeblokken

Heel veel bedrijven passen het ‘clean desk’-principe toe. Zeker nu flexwerkplekken aan een flinke opmars bezig zijn. Opgeruimde bureaus zijn in die context essentieel. En dus ook opbergkasten en ladeblokken.

Universele kantoorkasten en maatwerk

Archiefkasten, opbergkasten, roldeurkasten, lockers, … Aan namen geen gebrek om dossiers, mappen, kantoorartikelen en computers op het einde van de werkdag veilig en proper op te bergen. In ons gamma ladeblokken en kasten vindt u een gevarieerd aanbod aan standaardmodellen: hoog of laag, mobiel of vast, al dan niet afsluitbaar, in de meest uiteenlopende afmetingen, kleuren en materialen. Maar we leveren net zo goed maatwerk in functie van de beschikbare ruimte of de stijl van uw kantoor.

Opgeruimd staat netjes

Zelfs nu we steeds minder documenten afdrukken en daarna in archiefmappen klasseren, blijft fysieke opbergruimte een noodzaak. Het verhoogt de efficiëntie en zorgt voor een net beeld voor, tijdens en na de kantooruren. Daarom volgt Git’Sit de nieuwste collecties compacte en elegante opbergmeubelen op de voet.

Efficiënt opbergen met compacte kantoorkasten of ladeblokken?

Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht