Zadelstoelen

Een gezonde en actieve zithouding is cruciaal om lichamelijke klachten te vermijden. Zadelkrukken spelen hierbij een belangrijke rol. Door de ergonomisch gevormde zitting kantelt het bekken namelijk naar voor, wat de spanning in de rugspieren verlaagt. Op korte termijn zorgt de zadelstoel ervoor dat werknemers minder snel moe worden, op lange termijn worden rug-, nek- en schouderproblemen vermeden.

Ergonomische zadelkrukken

Een optimale zitpositie is voor Git’Sit een prioriteit. Naast ergonomische bureaustoelen bieden we daarom ook een gevarieerd aanbod aan comfortabel zittende zadelstoelen aan. Met vaste of kantelbare zitting, met of zonder rug- en armleuningen, met kunststof of aluminium voetkruis, … Stuk voor stuk houden ze de wervelkom in een natuurlijke positie, trainen ze de spieren en voorkomen ze afknelling van de benen.

Maximale bewegingsvrijheid

De meeste zadelstoelen zijn uitgerust met zwenkbare wieltjes. Daardoor kan de gebruiker van de ene naar de andere plaats rollen zonder van zijn kruk te komen. Ideaal dus voor kappers, tandartsen en laboranten of bij langdurig staan of zitten in dezelfde houding, bijvoorbeeld aan verhoogde werktafels.

Op zoek naar ergonomische zadelstoelen?

Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht