Inrichting van kleuterklassen

Kleuters functioneren het best in een omgeving waar ze op hun gemak zijn. Toffe meubels, levendige kleuren, handige opbergsystemen en leuke accessoires hebben hier een groot aandeel in. Het meubilair van Git’Sit maakt van de kleuterklas een speel- en knutselparadijs dat de nieuwsgierigheid prikkelt.

Kleuterklasinrichting op maat

Kleur, gezelligheid, comfort en licht. Het zijn vaste ingrediënten in elke kleuterklas. Toch zijn al onze inrichtingsvoorstellen telkens anders. We houden namelijk rekening met het aantal kleuters, de afmetingen en de vorm van het lokaal, de positie van de ramen en deuren, … Zo creëren we klassen waar ook de allerkleinsten meteen in hun sas zijn.

Ruime keuze aan kleutermeubilair

Git’Sit beschikt over een gevarieerd aanbod aan meubels voor de inrichting van de leeshoek, knutselhoek, of speelhoek in de kleuter- en peuterklas. Denk aan kinderstoeltjes, banken en zachte kussens om op te zitten, lage tafeltjes om aan te werken of opbergkasten en rekken om speelgoed op te bergen. Git’Sit staat garant voor oerdegelijk materiaal met een speelse touch.

Kleuterklas volledig laten inrichten?

Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht