Verticale lamellengordijnen

Verticale lamellen zijn de perfecte zonweringen voor kantoren, publieke gebouwen en woningen. Ze zijn kwalitatief, esthetisch, functioneel en houden warmte, koude en indiscrete blikken buiten. Door hun eenvoudige regeling bepaalt u zelf hoeveel zonlicht de ruimte binnenkomt.

Lamellen voor elk interieur

De verticale lamellen van Louverdrape® zijn er in tal van materialen, kleuren en motieven. We maken ze op maat in functie van uw persoonlijke smaak en de afmetingen en vorm van de ramen. Lamellengordijnen zijn dus zowel geschikt voor rechthoekige ramen als voor trapeziumramen of rondboogramen met een onregelmatige vorm. Dat lamellen uiteindelijk ook gewoon mooi zijn, is de kers op de taart.

Types verticale lamellen

Afhankelijk van de gewenste sfeer en functionaliteiten kiezen we bij Git’Sit uit vijf soorten lamellen.

  1. Lamellen in kunststof: eenvoudig te onderhouden, hygiënisch, antistatisch, kleurecht en goed reflecterend vermogen. Door de brandvertragende eigenschappen zeer geschikt voor kantoren.
  2. Stoffen lamellen: stijlvolle, verduisterende raamdecoratie in woningen met een klassiekere uitstraling.
  3. Aluminium lamellen: voor al wie houdt van een strakke aluminiumlook.
  4. Akoestische lamellen: de multifunctioneelste onder de lamellen. Houden het zonlicht en de warmte buiten, zorgen voor een mooi decoratief effect en dempen geluiden. Ideaal voor kantoren, leslokalen en musea.
  5. Combilamellen: combinatie van kunststoflamellen en transparante gordijnen, de perfecte mix van gebruiksgemak en gezelligheid.

De zon buiten houden met verticale lamellen?

Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht