Whiteboards

Whiteboards zijn handige hulpmiddelen bij presentaties en opleidingen. Ze zijn ook ideaal om planningen, werkroosters of aankondigingen mee te geven. Het Git’Sit-assortiment omvat borden in diverse materialen en afmetingen.

Whiteboard als geheugensteuntje

Lang geleden was er het krijtbord, toen kwamen de flipcharts, maar ondertussen zijn whiteboards (of memoborden) de norm geworden in een bedrijfscontext. En ook al worden presentaties vandaag veelal geprojecteerd, toch vormen memoborden nog altijd een nuttige aanvulling. Om de kernboodschappen te herhalen, te brainstormen of gewoon om te projecteren op het witte vlak.

Het juiste bordoppervlak

Whiteboards zijn er in tal van afmetingen en modellen: mobiel of voor aan de wand, kantelbaar of met uitklapbare zijpanelen, … Ook de materie van het oppervlak verschilt naargelang de toepassing. Wordt het bord intensief gebruikt? Kies dan voor magnetisch en krasbestendig geëmailleerd staal. Dankzij een speciale magnetische coating is daarnaast ook gelakt staal geschikt voor regelmatig gebruik. Melamine is dan weer niet magnetisch en slechts tot op een zeker niveau krasvast.

Op zoek naar whiteboards voor uw vergaderzalen of leslokalen?

Maak een afspraak via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht