Nieuws

De ultieme combinatie tussen zonwering en rolluik

6/04/2021

VELUX verduisterende buitenste zonneschermen voorkomen dat de zonnestralen uw raam bereiken. Zo houden ze uw huis koel op warme, zonnige dagen. Het sterke en duurzame doek verduistert optimaal voor een goede nachtrust of een prettig middagdutje.

Diaz maakt van uw huis een slim huis

4/03/2021

Bij de bediening van binnenzonwering en raamdecoratie denken we spontaan aan een koord of een ketting. Het kan echter anders en comfortabeler, namelijk met een elektrische bediening, draadloze zender of met de smartphone.

Dynamisch werken voor meer rendement

14/02/2021

Door tijdens je werk meer bezig te zijn met je houding behaal je een hoop winst. Een kantoorinrichting met dynamische werkplekken motiveert medewerkers om meer en vaker te gaan staan, anders te zitten en te bewegen. Dynamisch werken kan je bijvoorbeeld met een zit/sta bureau, een zadelkruk of een deskbike.

Pantone selecteert kantoorkleuren van het jaar 2021

15/01/2021

Sinds 1999 heeft het Pantone Color Institute elk jaar in december minstens één kleur gekozen als de kleur van het volgende jaar. De keuze van de kleurexperts heeft ook een sterke invloed op het ontwerp van meubilair en de inrichting van kantoorwerkplekken.

De compacte thuiswerkplek

7/12/2020

We werken steeds meer van thuis uit. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit-sta-werkplek zoals op kantoor. Investeren in een compacte zit-sta-bureau is in dat opzicht een uitstekend idee. Door de eenvoudig aanpasbare hoogte van de werktafel vormt dit een ergonomisch alternatief voor het klassieke bureau.