De compacte thuiswerkplek

We werken steeds meer van thuis uit. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit-sta-werkplek zoals op kantoor. Investeren in een compacte zit-sta-bureau is in dat opzicht een uitstekend idee. Door de eenvoudig aanpasbare hoogte van de werktafel vormt dit een ergonomisch alternatief voor het klassieke bureau.

HomeFit© met het formaat van een schoenenkastje

Niet iedereen heeft echter de ruimte voor een volledige zit-sta-werkplek zoals op kantoor. En heeft u wel de ruimte, dan past dit meestal niet in uw interieur. Daarom is er nu HomeFit©! Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit© niet groter dan een schoenenkast Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit© perfect in iedere woonkamer past.


Bijpassende zitoplossingen

Startup11 600


Geeft u de voorkeur aan werken op een normale bureauhoogte, dan is de bureaustoel STARTUP een ergonomische en betaalbare oplossing. Het regelbare synchro-mechanisme garandeert een comfortabele zithouding. De netweave-rug met regelbare lendensteun zorgt voor een optimale ondersteuning van de rug.

Startup12 600

Wenst u geregeld de werkhoogte van uw bureau te veranderen dan bent u beter af met een zadelkruk. Hiermee kunt u zowel ‘zittend staan’ als ‘staand zitten’. Het balance-mechanisme waarbij de zitting 360° meebeweegt, bevordert de doorbloeding, traint en versterkt de rugspieren.

De kleine kruisvoet zorgt ervoor dat een zadelkruk minder ruimte inneemt dan een gewone bureaustoel, wat in bepaalde thuiswerkplekken een grote troef is. Bovendien kan een zadelkruk ook bij andere huishoudelijke taken worden ingezet, bv. bij het werken in de keuken, bij het strijken…

Wilt u meer info voor uw ideale thuiswerkplek?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht