Werkbanken voor robuust gebruik

SI-werkbanken bestaan uit een combinatie van een robuuste metalen structuur en 24 tot 45 mm dikke werkbladen. SI-werkbanken zijn geschikt voor industrie, scholen, opleidingscentra en maatwerkbedrijven.

Chassis van plaatstaal

Het chassis bestaat uit een structuur van geprofileerd plaatstaal en is verkrijgbaar in 12 kleuren.
Bout-en schroefbevestigingen worden onzichtbaar weggewerkt tot verhoogde bescherming van de gebruiker. De poten kunnen uitgerust worden met hoogteverstelbare vijzels of een set van 4 wielen.

Aangepaste werkbladen

De werkbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes van 24 tot 45 mm met een toplaag aangepast aan de eisen van de werkomgeving zoals bv. krasvaste Soupledur, Resitop voor hoge thermisch weerstand, antistatisch ESD, schokbestendige Taralay, rubber.
De werkbladen hebben het PEFC-label en zijn verkrijgbaar in 2 breedte- (75 en 100 cm) en 6 lengteuitvoeringen (100, 120, 150, 180, 200 en 240 cm).

Vast of verstelbaar

De werkbank bestaat in een vaste of een hoogteverstelbare uitvoering (mechanisch, met zwengel-bediening of elektrisch) en heeft een draagkracht tussen 300 kg en 1500 kg waardoor ze voldoet aan de norm XPD 65762.

Afwerking op maat

Ladenblokken, steunrail met stapelbakken, geperforeerde materiaalpanelen, kantelbare schappen en Led-verlichting vervolledigen het gamma waardoor de werkbank multifunctioneel inzetbaar is.

Wenst u meer info over deze werkbanken?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht