Git'Sit verdeelt nu ook de kwalitatieve Mobitec Collectie

Mobitec biedt een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten gekozen stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service.

De krachtpunten van de Mobitec Collectie

Design

Mobitec beschikt over een eigen R&D-afdeling alsmede een eigen team van designers. Zij zijn voortdurend bezig om de Mobitec-collectie te vernieuwen, om nieuwe technieken toe te passen zonder het voornaamste uit het oog te verliezen: de keuze, het zitcomfort et de duurzaamheid

Productie in eigen beheer

Van de aanschaf van de grondmaterialen (hout, schuim, veren, stoffen ...) tot de eindassemblage van het product verzorgt Mobitec alle etappes van de productie met respect voor het milieu.

Duurzame kwaliteit

Het zitcomfort van Mobitec meubels is het resultaat van meer dan 20 jaar research, ontwikkeling en voortdurende innovaties.

Een compleet concept

Ongeacht de in te richten ruimte, vindt u altijd een product dat aan uw verwachtingen voldoet in de uitgebreide collectie van Mobitec: stoelen, fauteuils, tafels en hockers; met of zonder armleuning, met hoog of laag ruggedeelte,… Het Mobitec gamma kunnen u dus aanpassen aan uw wensen en verwachtingen.

Wenst u meer informatie over de Mobitec Collectie?

* = Dit veld is verplicht