Sit healthy, work comfortable

Dat is waar Score voor staat. Dit is ook de reden waarom de zadelkruk van Score al jarenlang succesvol door vele tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners wordt gebruikt.

Dit succes wil Score nu ook doorvoeren naar de kantooromgeving. Met zijn ergonomische zadelkrukken ondersteunt Score jou om op een gezonde en dynamische manier je werk te doen. Dynamisch werken maakt je productiever, creatiever en houdt je gezond en fit. Zodat jij aan het einde van elke werkdag voldoende energie over houdt

Score2

De perfecte zitoplossing tussen zittend en staand werken

De Score zadelkruk is leverbaar in de Amazone en Jumper uitvoering en uiteraard uitgevoerd met vast, tilt en 360° Dynamic Motion mechaniek. Dit is een uniek instelbaar mechaniek dat er voor zorgt dat het zadel subtiel naar alle kanten met je meebeweegt. Je spiergroepen blijven zo in beweging met als resultaat dat pijnklachten worden voorkomen.

‘Zittend staan’ of ‘staand zitten’ op een Score zadelkruk of gewoon zitten op een Score stoel. Score biedt jou de juiste zitoplossingen om dynamisch te kunnen werken.

De open heuphoek

De cruciale rol van een ‘open’ heuphoek is aangetoond door onderzoekers van NASA. In gewichtsloze toestand nemen alle gewrichten hun ‘neutrale houding’ aan. Spiergroepen worden dan gelijkmatig belast. Zitten met een open heuphoek is daarmee gezonder én beter vol te houden.

Bij een Score zadelkruk toont de drukmeting een mooie en evenwichtige verdeling van het gewicht voor maximaal comfort.

De open houding bevordert bovendien een optimale ademhaling en zorgt ook voor een betere doorbloeding en spijsvertering.

Door de specifieke vorm van de zadelkruk wordt je mobiliteit vergroot. Zittend op je zadel met je benen in een lichte spreidstand kun je gemakkelijk heen en weer rollen om bijvoorbeeld even iets te pakken. Je gebruikt dan enkel je benen en zo ontlast je je rug.

Bovendien hebben psychologische studies een positieve relatie aangetoond tussen een open houding en zowel alertheid als ook een verhoogd
zelfvertrouwen.

Wilt u de nieuwe Score zadelkruk uitproberen?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u dan eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht