De voordelen van houten lamellen

Huiselijkheid en body

Je kan er niet om heen, hout is een natuurlijk materiaal en straalt dan ook onmiddellijk warmte uit. Bijgevolg geeft het je interieur die extra touch van huiselijkheid mee. Bovendien krijgen je ramen en ruimte ook instant meer body. Houten jaloezieën zijn van nature immers dikker dan hun aluminium collega’s.

Natuurlijk licht

Je staat er misschien niet bij stil, maar reflectie is een bijzonder belangrijk aspect bij de keuze voor je zonwering. Hout reflecteert het licht dat erop valt niet en dit zorgt ervoor dat je een perfect natuurlijke vorm van lichtinval krijgt.

Louverdrape Hout 2

Alle kleuren van de regenboog

Ok, misschien net niet, maar het gamma is uiterst breed. Het assortiment van Louverdrape houten lamellen vind je terug in verschillende kleuren en schakeringen, waarbij je er ongetwijfeld een vindt die perfect matcht met je interieur.

Akoestisch voordeel

Wist je dat houten lamellen ook voor een akoestische meerwaarde zorgen? Hout absorbeert namelijk harde klanken. Een leuk extra wanneer je te maken krijgt met joelende kinderen of als je raam gelegen is aan de kant van een drukke straat.

Pas op met vocht

Opgepast! Houten lamellen gaan niet goed samen met vocht. Dit betekent dat ze niet de ideale match zijn voor de badkamer en dat je extra voorzichtig dient te zijn bij het schoonmaken van je lamellen.

Bron: Louverdrape raamdecoratie

Wenst u meer inlichtingen over houten lamellen van Louverdrape?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

* = Dit veld is verplicht